zondag 4 maart 2012

Canary Love - Saturated Canary

Zoals zovelen ben ik helemaal in de ban van de kleurplaatjes van Krista Smith aka Saturated Canary.
Niemand minder dan Diny Sprakel is ook helemaal dol op haar ontwerpen en bedankte recent via haar blog Krista Smith voor de uren kleurplezier die zij ons doet beleven.
Diny koppelde er ineens een kleurchallenge aan. Iedereen die de gratis downloadbare digi van Saturated Canary inkleurt maakt kans op een te gekke snijmal van Marianne Design.

Ik ben vandaag druk aan de slag gegaan en dit is het resultaat:Geen kaartje aangezien het stadsleven in een klein funky studiootje niet al te veel scrapattributen toelaat.
Maar mijn Copic Markers en blanco papier zijn wel mee verhuisd =)

Zo.. voor jou Diny! Hoop dat je haar leuk vindt!

Voor meer info: http://creadin.blogspot.com/2012/02/thank-you-krista-en-een-wedstrijd.html

Eline

4 opmerkingen:

 1. Hoi Eline,

  Bedankt voor je leuke reactie op mijn blog. Je vroeg of ik ook wel eens problemen heb gehad met de bestellingen van Paper Smooches. Eigenlijk nu net pas voor de eerste keer... Meestal bestel ik twee setjes per keer, daardoor blijf je onder de douanegrens van 29 euro en dan is het meestal met een week wel bij me thuis. Dan betaal je als je meer bestelt, soms meer bestelkosten, maar die vallen bij Kim wel mee. En dan heb je dus geen risico bij de douane. Mijn laatste bestelling was iets meer en ik had ook nog iets gewonnen, wat er bij mee ging en ik denk dat het daarom nu toch even bij de douane ligt... Dat kan ook betekenen dat ik nog btw moet betalen helaas... Maar als je dus per twee setjes bestelt, moet het goed gaan! Geweldig zijn ze, hè, die stempels van Kim! Ik ben er ook helemaal weg van!! Ik hoop dat ook mijn laatste bestelling - en die van jou! - snel aan komt!! Jouw kleurwerk hierboven ziet er super uit! Dat kan met de PS stempels ook zooo leuk!! Veel creatief plezier toegewenst!!
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Wendy!

  Bedankt voor de tip! In de toekomst bestel ik per 2. Ik heb in mijn enthousiasme natuurlijk een hele staaaaapel stempels besteld =/ Bah BTW.. wie denkt daaaaar nu aan ;-)
  Kim Hughes is wel een enorm hulp voor me. Zij gaf me onmiddelijk een trackingnummer en zij volgt de zaak samen met me op. Geweldig hoe ze met me meeleeft =)
  Ben heeeel blij dat je mijn kleurwerkje mooi vindt =D Zoals je wel ziet heb ik een nog slapend blog.. Hoop ooit eens de tijd te vinden om het tot leven te wekken. Ondertussen volg ik jou en vele anderen =) Succes! En duimen maar voor onze PS-stempels!

  Grtz,

  Eline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een lief kaartje, met een mooi gestempeld meisje, super, ja deze nieuwe stempels zijn weer super lief!!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt, Maria!
  Inzenden voor deze candy van Diny kon tot en met gisteren.. Ben heel benieuwd wie zal winnen =)

  BeantwoordenVerwijderen