zondag 17 juni 2012

Copic voorbeeldboek - Copic Sample Smashbook

Ik heb eindelijk de perfecte "schrift" gevonden om al mijn Copic kleurcombinaties in bij te houden.
Een van de fijnste dingen om te kleuren met Copics zijn de haren. Ik heb dan ook besloten om eerst voorbeeldjes te maken van verschillende haarcombo's, beginnend met Rood haar.
De eerste pagina is zo na een dagje kleuren al lekker gevuld.


Digi = Shy Kaylee - Some Odd Girl

I finaly found the perfect notebook to keep all my Copic Color Combinations. One of the things I like to color most with Copics is Hair. So I decided to make samples of different haircolors, starting with Red hair. After one day with a little coloring the first page is finished.

De "shrift" is een Smashbook van K&Company. Elke pagina heeft een andere opdruk. Allemaal om ter mooist. Ideaal dus als basis voor een kleurrijk voorbeeldboek.


The notebook is a Smashbook from K&Company. Each page inside has a different design making it the perfect base for a colourful sample book.Groetjes / Greetings,

Eline

10 opmerkingen:

 1. Nu ga je, je kunnen amuseren Eline, jij wordt nog een perfecte kleuren specialist, binnen kort moet ik aan jou vragen hoe ik iets moet inkleuren, ik ga je blijven volgen hoor !!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop het =D Al die notities op losse papiertjes her en der was niet meer te doen.. Toen ik die Smashbook op het internet vond MOEST ik hem gewoon bemachtigen =D Ik zal lange tijd zoet zijn tot hij vol is =)

   Verwijderen
 2. Geweldig dat je zo alles bijhoudt, komt altijd van pas!
  Bedankt voor je reacties. Blogger is inderdaad wat uitzoeken, maar je kan kiezen wat je allemaal in je sidebar zet, wel leuk. Hopelijk vind je wat tijd voor volgende creaties want ik kom graag langs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor je reactie! Als je op google intypt 'paper pad indian summer' dan kan je bij de afbeeldingen die blokjes papier zien die ik vaak gebruik. Ik denk dat ik ze vooral kocht tijdens hobbybeursen (Antwerpen, Mechelen)..
  (PS: anders moet je eens een mailtje sturen (verachtert.sofie@gmail.com) dan kan ik je voortaan mailen en hoef ik dat hier niet vol te spammen :p)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toffe schrift zeg! En je kan super mooi kleuren met copics! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, Leuk he?
   Bedankt voor het compliment! het fantastische aan Copics is dat iedereen (denk ik toch) mits enige oefening mooie resultaten kan krijgen =)

   Verwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super gaaf idee,
  En wat een mooie blog heb je, ga je gelijk volgen super.
  Heb een smach book besteld.
  Bedankt fijne zondag ik ga nu even kleuren want straks is het veel te warm
  Liefs wilma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat ik je kon inspireren! die Smashbooks zijn echt super, he? Lekker creatief zonder al te veel gefrutsel =D we zijn allemaal wel eens in tijdnood =D
   Ga je hem ook als samplebook gebruiken?
   Het is inderdaad veel te warm om te kleuren. We moeten er nu even van genieten vooraleer we de herfst induiken. Dan zullen we genoeg kleurtijd hebben ;-)

   Verwijderen