dinsdag 21 augustus 2012

Copic Color Combo - Donker Auburn / Dark Auburn

Wat een geweldig weer seg! Ik was zo triest om terug te moeten komen van vakantie, maar ik belande hier direct opnieuw in de vakantiesfeer =D Heb na de werkuren er dan nog maar even volop van genoten: een recordaantal bbq's met vrienden en familie =D Maar nu moeten we dus even terug in de routine komen, he!
Vandaag een Copic color combo voor donker Auburn haar.


E09 - E49: licht tot donker en donker tot licht, 100: donkere accenten
E09 - E49: light to dark and dark to light, 100: dark accents
Digi: Shy kaylee - Some odd Girl
What a beautiful weather we are having here in Belgium! A tropical heatwave made me decide to prolong my holiday a little bit more =D I spent the last week hopping from bbq to bbq, amazing! But now it's high time to share again a copic color combo with you: dark Auburn hair.

Hoop dat jullie ook nog de vakantiesfeer te pakken hebben!
Hope all of you are also having a good time!

Groetjes / Greetings,

Eline

4 opmerkingen:

 1. Eline dank je wel voor deze kleurcombinatie, is echt leuk hoor!!!
  Liefs, Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. alstublieft =) ik wou eindelijk die n°100 eens gebruiken in een combo. Pekzwart is immers niet een kleur die je vaak kan gebruiken =) Had al spijt dat ik hem gekocht had.
   Heb jij ook zo enkele kleuren waar je maar geen blijf mee weet?

   Verwijderen
 2. Zo Eline, terug van weg geweest, en weer een les in het kleuren met copics, in Mechelen in de Chiro winkel zoeken ze leerkrachten kleuren met copics (denk ik) misschien eens informeren!!???

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tip! ben al eens op de website gaan kijken. Zij geven inderdaad ook workshops wenskaarten maken met Copics, enige probleem is dat het soms op weekdagen is en dan moet ik natuurlijk werken =/ zal eens een mailtje sturen om te informeren =)

   Verwijderen